Nieuwe armbanden voor de TomTom GPS-horloges

Sporters die een GPS-horloge van TomTom gebruiken, kunnen nu kiezen uit een hele serie nieuwe armbanden. Daarmee kun je het horloge niet alleen qua kleur afstemmen op je outfit, maar heb je ook de keuze uit een aantal extra dunne armbanden mocht je de normale armband te dik vinden.

De trainingsmodule van de TomTom Runner en TomTom Multisport wordt heel gemakkelijk van de armband gescheiden, waardoor wisselen een fluitje van een cent is. De nieuwe armbanden zijn beschikbaar in de kleuren roze, turquoise, zwart en lichtgroen.

TomTom_GPS-Uhr-Armbänder

De armbanden verschillen qua prijs. Zo kost de comfort armband EUR 29,95 en de smalle comfort armband EUR 24,95.

Verkoopadressen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *