Binnenkort ook Active-variant van de Galaxy S4 mini

Het lijkt erop dat Samsung binnenkort met een nieuwe versie in de Galaxy S-serie gaat komen. Zowel bij de Chinese als bij de Amerikaanse keuringsinstanties is namelijk een outdoor apparaat onder de naam Galaxy S4 active mini ter keuring ingediend.

Daarmee lijkt er binnenkort naast de Galaxy S4 active ook een outdoor-variant van het kleine broertje te komen. Volgens de FCC heeft de Galaxy S4 active mini een 4,65 inch beeldscherm met een resolutie van 800 x 480 pixels en een 1,2 Ghz Dual-Core Snapdragon 400 Plus processor, 1 GB werkgeheugen en een 5 Megapixel camera. De outdoor smartphone draait op Android versie 4.2 (Jelly Bean).

Galaxy_S4_Active_mini_01 Galaxy_S4_Active_mini_02
Afbeeldingen: Phone Arena

Samsung heeft de Galaxy S4 active mini zelf nog niet officieel aangekondigd. Prijs en beschikbaarheid zijn dan ook nog niet bekend. Het lijkt voor de hand liggend dat Samsung nog wil profiteren van de sinterklaas- en kerstverkopen, een officiële aankondiging op korte termijn lijkt daarmee een kwestie van tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *