Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy S5 moeten outdoor smartphones worden

Samsung_Galaxy_S4_Active_1013

Ook van de Galaxy Note 3 kunnen we binnenkort een active-variant verwachten.

Na het succes van de Foto toont de Samsung Galaxy S4 Active werkt Samsung waarschijnlijk ook aan een stof- en waterdicht versie van de Galaxy Note 3. De nieuwe outdoor-wind die bij Samsung waait zou ook worden geïntroduceerd op de Galaxy S5, maar dan al direct bij de introductie.

De trend lijkt naar een hoger segment te gaan. Binnenkort wordt er een nieuwe Highlight smartphone aangekondigd en als dit een succes wordt, zal er kort daarna een variant voor outdoor liefhebbers verschijnen. De plannen die de Galaxy S4 met het Active model heeft, zouden in een later stadium ook worden toegepast bij de Samsung Phablet. De Galaxy Note 3 Active zou met een nieuwe behuizing tot een half uur onder water kunnen verdragen en beschermd zijn tegen stof.

De Galaxy S5, waarvan verwacht wordt dat deze in maart of april wordt aangekondigd, zou al vanaf de introductie als outdoor variant beschikbaar komen. Concurrent Sony rust haar topmodellen in de Xperia Z-serie al geruime tijd uit met een behuizing die tegen water kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *