Approach S4: nieuwe GPS-golfhorloge van Garmin

Garmin heeft in haar Approach-serie een nieuwe kandidaat gepresenteerd, die bedoeld is voor golfers. De Approach S4 heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar kan via bluetooth nu ook aan een iPhone worden gekoppeld en wordt daardoor een zogenaamde Smartwatch.

Het nieuwe model heeft dezelfde functionaliteiten als de Approach S3. Zo krijgen golfers de afstand tot het begin, midden en einde van de hole te zien en worden daarbij ook de 100/150 meter markeringen en doglegs getoond. Nieuw is dat de weergave via een snelkoppeling nu ook kan worden gewijzigd naar het groen. Voorheen moest je daartoe eerst het menu ingaan. Bovendien kunnen posities van bunkers en waterhindernissen worden ingevoerd en opgeslagen. Natuurlijk kan ook de spelvorm worden omgeschakeld naar bijvoorbeeld Stableford en wordt je geholpen door een digitale scorekaart.

Garmin_Approach_S4_black-and-white

De Approach S4 kan ook met de iPhone (vanaf iPhone 4S en iOS 7) worden gekoppeld. Op het schem van het horloge ziet de gebruiker vervolgens alle inkomende telefoongesprekken, e-mails, afspraken en SMS-berichten en hoeft zijn toestel niet uit de tas te halen.

Er zijn meer dan 30.000 golfbanen voorgeïnstalleerd en deze worden automatisch via GPS herkend. Via updates zorgt Garmin dat je altijd over de meest recente informatie beschikt. In de GPS-modus zou de accu het rond de 10 uur volhouden. Als GPS is uitgeschakeld dan gaat het horloge wel een week of 6 mee.

De Approach S4 zou vanaf november dit jaar voor 329 euro verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *