Easy Fix mount voor smartphones en navigatiesystemen

Easy-FixHet Duitse bedrijf ge-tectronic, dat bekend is van haar TMC Y-adapter en Fastmute-systeem, heeft een nieuwe universele autohouder ontwikkeld waarmee apparaten op vrijwel elke plek in de auto bevestigd kunnen worden.

De Easy Fix Halter houder werkt op dezelfde manier als een klassieke zuignaphouder, die vaak bij navigatiesystemen worden meegeleverd. Dankzij een speciale gel-vacuüm techniek kan de houder niet alleen op gladde, maar ook op geribbelde of ruwe oppervlakken, zoals het dashboard, worden bevestigd. De houder kan zelfs aan de achteruitkijkspiegel worden bevestigd en kan altijd weer makkelijk weggenomen worden.

Het apparaat zelf kan ofwel via het optioneel verkrijgbare opzetstuk worden bevestigd, of via meegeleverde Easy Clip die op het navigatiesysteem om de smartphone wordt geplakt en dan in de houder geschoven kan worden. Hierdoor kunnen meerdere apparaten in dezelfde houder gebruikt worden. Doordat de opzetstukjes 90 graden gedraaid kunnen worden, kun je de navigatiesoftware op je smartphone ook in breedbeeld gebruiken.

Easy-Fix-Quer Easy-Fix-iphone

De houder is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De robuuste beugel van aluminium heeft door de gedempte scharnier geen enkel probleem met zwaardere apparaten. De houder kan ingeklapt worden er daardoor makkelijk worden opgeborgen als je deze niet nodig hebt.

ge-tectronic verkoopt de Easy Clip Halter voor EUR 25,90 via haar eigen webshop. De Easy Clip houder wordt meegeleverd. Andere accessoires zijn via de ge-tectronic webshop verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *