Adidas miCoach fitness-app voor Windows Phone 8 verkrijgbaar

Adida_miCoachVanaf morgen ga ik elke dag hardlopen“, iedereen die zichzelf in dergelijke uitspraken herkent, weet hoe lastig het is om zo’n doelstelling ook werkelijk na te komen. Gelukkig ben je daarin niet de enige want 80% van de mensen die starten met en fitnessprogramma, maken deze nooit af. Fitness-apps als de Adidas miCoach moeten je helpen om je trainingsdiscipline vast te houden en de deze app is nu ook verkrijgbaar voor smartphones met Windows Phone 8.

De Adidas miCoach app biedt afwisselende trainingen die je moeten helpen om je fitnessdoel beter te kunnen bereiken. De app legt zelf de voortgang van de training vast. Daarnaast krijg je feedback en inspiratie van ervaren sporters als Major League voetballer Omar Gonzales. Een uitgebreide analyse van je training krijg je rechtstreeks via de app of via het Adidas miCoach Online platform.

Nokia heeft samen met Adidas speciaal voor haar Lumia smartphones een aantal extra functies geïntegreerd. Zo kan via de app rechtstreeks toegang worden gekregen tot de volledig muziek playlist van de smartphone en via de HERE kaarten kun je eigen routes lopen en deze met je vrienden delen. Dankzij een Live Tile op het startscherm van de Lumia smartphone zie de gebruiker rechtstreeks waar hij staat ten op zichtte van zijn fitness doel en kan hij ook de voortgang volgen. De Adidas miCoach kan bovendien communiceren met een Bluetooth SMART hartfrequentiemeter en krijgt zo belangrijke informatie over de training.

Adidas miCoach is niet alleen beschikbaar voor Windows Phone 8 smartphones, maar ook voor apparaten die draaien op Android of iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *