TomTom komt met aantal aanbiedingen

Prijzen van de TomTom app voor iOS waren nog nooit zo laag als nu…

TomTom biedt haar iOS App nu wel heel gunstig aan en heeft de prijs van de app verlaagd van EUR 49,99 naar EUR 34,99 voor de Benelux versie.

Ben je op zoek naar een versie met het kaartmateriaal van meer landen, ook dan kun je nu je slag slaan want de TomTom App met het kaartmateriaal van West-Europa kost momenteel maar EUR 49,99 en de variant met het kaartmateriaal van heel Europa gaat voor EUR 69,99 over de toonbank. TomTom maakt niet bekend hoe lang de aanbieding duurt, maar ons advies zou zijn om in ieder geval niet te lang te wachten, mocht je geïnteresseerd zijn.

Daarnaast is ook de TomTom High Speed USB multilader, waarmee navigatiesystemen, smartphones en tablets aanmerkelijk sneller geladen kunnen worden dan met de normale lader in de aanbieding. Momenteel betaal je voor deze snellader namelijk maar EUR 10,40 in plaats van EUR 24,95 bij  Amazon.de.

meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *