Dacia gaat de Garmin zumo 350 LM inbouwen

Dacia gaat de Garmin zumo 350 LM in haar nieuwe Duster Aventure Limited Edition inbouwen…

Garmin en autofabrikant Dacia breiden hun samenwerking verder uit en komen met een nieuwe limited edition van de Duster SUV. De Duster Aventure Limited Edition zal hiertoe worden uitgerust met een Garmin zumo 350 LM navigatiesystemen.

Een zumo 350 LM zeg je, klopt dat wel? Jazeker, want hoewel de zumo 350 LM in principe een navigatiesysteem is dat is bedoeld voor motorrijders, hebben Garmin er Dacia ervoor gekozen om juist dit model in de Duster Limited Edition in te bouwen. De reden hiervoor is voornamelijk esthetisch, want vergelijk je het uiterlijk van Garmin’s navigatiesysteem en de Duster Aventure Limited Edition, dan vertonen in ieder geval het robuuste uiterlijk toch wel wat overeenkomsten.

Voor de samenwerking met Dacia heeft Garmin de zumo 350 LM naast de wegenkaarten van 45 Europese landen voorzien van topografische kaarten van Europa in de verhouding 1:100.000. Daarmee kan het navigatiesysteem ook buiten de auto worden gebruik voor outdoor activiteiten of op de motor. Dankzij de waterdichte behuizing hoef je bij slecht weer niet bang te zijn dat het navigatiesysteem nat wordt en met de robuuste behuizing kan het apparaat ook tegen een stootje.

De Dacia Duster Aventure Limited Edition is vanaf april 2013 verkrijgbaar. Het zumo 350 LM navigatiesysteem wordt af fabriek ingebouwd en je krijgt daarbij gratis kaartupdates gedurende de gehele levensduur van het apparaat.

meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *