TomTom App krijgt iCloud ondersteuning

Versie 1.13 van de TomTom app voor de iPhone, iPad en iPad mini heeft koppeling met iCloud en nieuwe kaarten…

Versie 1.13 van de TomTom app voor de iPhone, iPad en iPad mini heeft koppeling met iCloud en nieuwe kaarten...TomTom heeft een nieuwe update voor haar navigatie-app voor iOS uitgebracht. Met de nieuwe versie kunnen gebruikers hun persoonlijke gegevens op iCloud opslaan en krijgen zij daarnaast nieuwe kaarten.

Met versie 1.13 ondersteunt de TomTom App nu ook het opslaan van gegevens als de laatste bestemmingen of favorieten op iCloud. Tot nog toe moesten deze persoonlijke gegevens na een update iedere keer opnieuw worden ingevoerd, maar straks wordt deze informatie van iCloud gehaald. Voor gebruikers die de app op meerdere apparaten gebruiken, worden voor elk apparaat de instellingen afzonderlijk opgeslagen.

Naast nieuw kaartmateriaal heeft TomTom de Bluetooth verbinding ook verbeterd. Hierdoor zou de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeterd worden als een iOS-apparaat is verbonden met een geluidssysteem. Verder heeft TomTom de app aangepast voor de iPad mini en is HD Traffic op een aantal punten verbeterd.

Update v1.13 van de TomTom App kan gratis worden gedownload in de App Store. Heb je de app nog niet, dan kun je deze voor EUR 39,99 in de App Store aanschaffen.

meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *