Nokia Drive gratis voor alle Windows Phone 8 smartphones

Nokia maakt haar wereldwijde offline navigatiesoftware Nokia Drive gratis beschikbaar voor alle Windows Phone 8 smartphones…

Een USP voor Windows Phones van Nokia was tot voor kort de gratis navigatie app Nokia Drive. Hier gaat echter verandering in komen, want volgens een bericht op het officiële Windows Phone blog stellen de Finnen hun navigatiesoftware nu aan alle fabrikanten van Windows Phone 8 smartphones beschikbaar.

Met Nokia Drive krijgen gebruikers de beschikking over een gratis navigatie-app die wereldwijde dekking biedt met offline kaarten. Momenteel is er kaartmateriaal voor 89 landen beschikbaar en kun je je met gesproken aanwijzingen in meer dan 60 talen laten begeleiden.

Helaas is de gratis download voor Windows Phone 8 smartphones op dit moment alleen beschikbaar voor klanten in de VS, Canada en Groot-Brittannië. Of Nokia Drive binnenkort ook voor gebruikers in andere landen gratis beschikbaar komt, is op dit moment nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *