NavGear Go-300 Puls voor sporters en outdoor

Goedkoop GPS navigatiehulpje voor geocacher, wandelaars, fietsers, joggers of sportvissers…

Het Duitse Pearl heeft een nieuwe GPS-apparaat in haar Go-serie gepresenteerd. Het nieuwe apparaat is bedoeld voor outdoor gebruik, zoals wandelen of geocaching, maar ook handig voor fervente sportvissers.

De NavGear Go-300.Puls kan als GPS-trainer de gelopen of afgelegde route analyseren en toont de afstand, snelheid en het geschatte calorieverbruik. Via de meegeleverde borstgordel kan extra informatie over de hartslag via ANT+ naar het apparaat worden gestuurd. Opgeslagen tracks kunnen worden geëxporteerd en later via Google Maps worden bekeken. Importeren van tracks kan in het KML-of GPX-formaat, waarbij maximaal 25.000 waypoints kunnen worden geïmporteerd.

De NavGear Go-300.Puls is ook handig voor geocacher op zoek naar de schat. Zo ondersteunt het apparaat onder meer paperless geocaching. In de verdere specificaties vinden we nog het E-kompas, maar een kaartweergave lijkt uit de specificaties te ontbreken. Verder help het apparaat ook sportvissers, want het apparaat kan laten zien wat de vangstverwachtingen zijn op visplekken. Verdere features zijn een stopwatch, weersvoorspellingen, een kalender en een zakrekenmachine.

De NavGear Go-300.Puls is waterdicht volgens de IPX7-norm en kan tot maximaal 10 meter onder water. Het apparaat wordt gevoed met een knoopcel en zou het daarmee rond de 1000 uur moeten uithouden. De NavGear Go-300.Puls is bij Pearl verkrijgbaar voor EUR 99,90 en een borstgordel, fietshouder en USB-kabel worden meegeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *