Mio Cyclo 500 serie krijgt WiFi

Mio breidt het assortiment fietsnavigatiesystemen uit met de Cyclo 500 serie…

Mio breidt het assortiment fietsnavigatiesystemen uit met de Cyclo 500 serie...Mio heeft vandaag een nieuwe fietscomputer uit de Cyclo 500-serie gepresenteerd. De apparaten uit de nieuwe serie hebben hetzelfde beeldschermformaat als de Cyclo 300-serie, maar zijn lichter en uitgerust met WiFi.

De Cyclo 500-serie heeft een lichte en vlakke behuizing waarin een 3 inch capacitief beeldscherm is ingebouwd. Hierdoor wegen de apparaten slechts 129 gram en hebben alle modellen in de 500-serie WiFi aan boord. Hierdoor kunnen gebruikers vanaf het apparaat direct verbinding maken met hun MioShare account en fietsroutes met elkaar delen. Daarnaast kan ook data van trainingen via het Mio-platform worden gedeeld.

Met de Surprise Me!-functie kun je op apparaten uit de Cyclo 500-serie na het invoeren de gewenste tijdsduur of afstand een verrassingsroute laten berekenen. Het kaartmateriaal bestaat uit de wegen- en fietskaarten van meerdere Europese landen.

 Surprise Me-functie op de Mico Cyclo 500-serie

Naast de Cyclo 500 komt er ook een Cyclo 505, die ook voorzien is van een ANT+-sensor en de Cyclo 505 HC heeft daarnaast ook nog een snelheids- en hartfrequentiemeter. Alle modellen zijn vanaf half april leverbaar en gaan tussen de 399 en 469 euro kosten. De apparaten uit de Mio Cyclo 300-serie blijven uiteraard gewoon verkrijgbaar.

meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *