TomTom WEBFLEET-app uitgebreid

TomTom breidt haar mobiele fleetmanagementoplossing WEBFLEET uit met een aantal nieuwe functies…

TomTom breidt haar mobiele fleetmanagementoplossing WEBFLEET uit met een aantal nieuwe functies...TomTom heeft een nieuwe versie van haar WEBFLEET fleetmanagement-app voor iOS- en Android-apparaten uitgebracht. Gebruikers kunnen daarmee hun voertuigen via een smartphone en tablet onderweg volgen en aansturen.

Fleetmanagement onderweg
Met de app krijg je snel toegang tot de eigen vloot voertuigen en kunnen nieuwe opdrachten worden gegeven aan de bestuurders van de voertuigen die onderweg zijn en kan hun status worden opgevraagd. Wel moeten de voertuigen hiervoor uigerust zijn met een navigatiesysteem uit de TomTom PRO-serie.

De versie 1.2 update van WEBFLEET Mobile biedt een aantal nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om de afgelegde route te volgen, het sturen van opdrachten en de weergave van snelheid en rijrichting waarin het geselecteerde voertuig rijdt.

Daarnaast kan via de kaartweergave nu ook Google Street View worden bekeken en kan via de WEBFLEET app het nummer van de desbetreffende bestuurder worden gebeld. TomTom TomTom heeft verder een aantal kleinere fouten opgelost. De nieuwste versie ondersteunt nu ook Android tablets en Apple’s iPad.

WEBFLEET Mobile kan worden gedownload via de App Store en Google Play voor EUR 7,99.

meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *